Tusen takk for koselige kommentarer etter
det forrige innlegget mitt!
Det går faktisk over all forventning!
Jeg baker og baker,
og store♥ har likt nesten alt.
Han er veldig flink til å
samarbeide, og smake på
nye ting!!!
Favoritten så langt er
glutenfrie grove rundstykker.
Etter litt eksperimentering var det
denne oppskriften som fungerte best:
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
3 dl quinoaflak
2 dl hirseflak
2 dl quinoamel
1 dl bokhvete
1/2 pk tørrgjær (kan sløyfes)
5-7 dl lunket vann
1 ss fiberhusk
0.5 dl rapsolje
Bland fiberhusk og vann,
la stå i ca 10 min.
Bland sammen det tørre med
det våte, og elt i 5 minutter.
Denne deigen hever ikke veldig,
men jeg har latt den stå i en time.
Neste gang skal jeg utelukke gjær.
Jeg mistenker at resultatet
blir det samme.
Min nye favoritt er og blir
quinoa. Fungerer fantastisk
til baking, som du ser av dette
quinoabrødet.
Det eneste som ikke har falt i smak
er faktisk mitt forsøk på
brownies...
Den ser god ut, men ble litt rar.
Må nok litt finjustering til.
God ny uke til deg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar